Interieurtrends Vind Je Bij CanvasCompany

De FotoCadeau-groep blijft vernieuwen en toevoegen. Recent zijn webshops als Wereldkaarten.nl en AnimalPrintShop.nl toegevoegd, inclusief een Duitse variant. Ook CanvasCompany.nl blijft vernieuwen met nieuwe producten en extra opties. Recent is de baklijst toegevoegd aan het assortiment. De baklijst kan om een canvasdoek geplaatst worden, waarbij ingespeeld wordt op de laatste interieurtrends.

Andere producten van CanvasCompany.nl

Wie de laatste interieurtrends volgt, weet dat een ingelijste foto op canvas tegenwoordig niet meer kan ontbreken in het interieur. Ze zijn vaak terug te zien in woonbladen en -programma’s. Tegenwoordig is het ook erg trendy om een canvasdoek met baklijst op te hangen. Deze lijst zorgt voor een zwevend effect van het canvasdoek. CanvasCompany biedt deze lijsten aan in het zwart, wit en houtkleur. Niet alleen een canvas foto, maar een foto op hout, aluminium, glas en poster zijn ook erg populair. Deze verschillende soorten wanddecoratie zijn allemaal te bestellen bij CanvasCompany. Ook heeft CanvasCompany diverse fotocadeaus in het assortiment. Voorbeelden hiervan zijn een foto op mok, wijnfles, schort en toilettas. De producten in deze categorie worden door CanvasCompany aangeraden om cadeau te geven of als relatiegeschenk. CanvasCompany.nl is namelijk niet alleen voor in het eigen interieur, maar de producten kunnen ook gebruikt worden voor zakelijke doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan een canvasdoek of poster met bedrijfsinformatie voor op beurzen. Ook wordt de tuinposter aangeraden om te gebruiken als gevelreclame of spandoek.

Naast de mogelijkheid om eigen foto’s af te laten drukken op een fotoproduct, kan bij de nieuwe webshops van de FotoCadeau-groep een bestaande afbeelding afgedrukt worden. Wereldkaarten.nl biedt een ruim assortiment aan prints van wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten aan. Daarnaast zijn op AnimalPrintShop.nl diverse kleine vriendjes, krasse koppen en brave beesten te vinden, die afgedrukt kunnen worden als wanddecoratie.

De zusjes van CanvasCompany

CanvasCompany.nl is niet alleen. Het is namelijk een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl en het zusje van websites als FotoOpHout.nl, FotoOpAluminium.nl en TuinposterOpMaat.nl. Al jaren is de FotoCadeau-groep een begrip op de fotodruk-markt, met recente nieuwkomers als AnimalPrintShop.nl en Wereldkaarten.nl. CanvasCompany scoort een 9 uit 10 op basis van meer dan 2000 klantbeoordelingen. Kwaliteit is voor CanvasCompany.nl erg belangrijk, maar dit kan ook zeker verwacht worden van de nieuwste webshops van de FotoCadeau-groep.

Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

 

HEY HO, LET'S GO.

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.