Halo verlovingsring

Er bestaan heel veel verschillende verlovingsringen. Zo heb je variërend materiaal in goud, zilver, witgoud, platinum en meer. Maar ook in het ontwerp zitten verschillen. Sommige verlovingsringen zijn voorzien van diamanten, terwijl anderen die juist niet hebben.

Eén van de populairdere verlovingsringen in het hogere segment is de Halo verlovingsring. De Halo verwijst naar de manier waarop de diamanten op de ring zijn gezet. Die zijn namelijk in een cirkel geplaatst om 1 grotere diamant. Een halo is de cirkel die boven een engel zit. Het staat voor de puurheid en elegantie die hierbij komt kijken. De engelen halo wordt weerspiegeld door de briljantheid van de diamanten in dezelfde ring

Voor wie is de Halo verlovingsring?

De Halo verlovingsring is voor een speciaal iemand die van luxe houdt. Een Halo verlovingsring geeft een bijzondere en rijkelijke uitstraling die niet geëvenaard kan worden door andere ringen. Om die reden zie je een dit soort ringen niet bij een onnozel iemand, de Halo verlovingsring is voor iemand die weet wat ze uit het leven wil en waar ze zelf voor staat.

Waarom is de Halo verlovingsring zo bijzonder?

De Halo verlovingsring is letterlijk het paradepaard als het neerkomt op diamanten en pure uitstraling. Door de plaatsing van de diamanten helpen ze elkaar om extra te stralen. Hierdoor krijg je één grote en luxe uitstraling op je vinger, die ieder in verwondering laat. Past deze uitstraling in jouw beeld, dan is een Halo verlovingsring helemaal geschikt.

Waar worden Halo verlovingsringen van gemaakt?

Alhoewel het materiaal soms kan verschillen bestaan de meeste halo verlovingsringen uit hetzelfde materiaal. De band is gemaakt van witgoud en er is een grote kop. In deze kop zit een grote steen verwerkt met kleine stenen erom heen in een cirkelpatroon. De band zelf is soms ook ingelegd met diamanten. Er zijn ook variaties op de traditionele halo verlovingsring. Sommige ringen hebben een vierkante kop in plaats van een ronde en hebben bijvoorbeeld geen stenen op de band zitten.

Daarnaast wil het materiaal nog wel eens verschillen. Zo kan er ook normaal goud gebruikt worden maar ook platinum komt voor. De band kan recht zijn, maar kan ook gevlochten zijn. Het belangrijkste is de kop die bestaat uit een grote steen met kleinere stenen er om heen.

Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

 

HEY HO, LET'S GO.

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.