Artikel marketing mogelijkheden op Linkbuilding Website

De tijden dat je met eenvoudig linkbuilden een hoge positie in Google kon verwerven zijn voorbij. Tegenwoordig is content en verhaal gedreven marketing de enige manier om veel en interessante bezoekers naar uw site te trekken. Met artikels over uw site op verschillende plekken op het internet verhoogt u het aanzien en het aantal bezoekers van uw website. Artikel marketing is een moderne en goede marketing variant waarbij wij van Linkbuilding Website kunnen u gratis helpen.

Maar wat is artikel marketing dan precies?

Het komt erop neer dat u uw eigen bedrijf laat zien en prijst in een mooi en goed lopend artikel. Door deze artikelen op andere sites te plaatsen met een link promoot u uw website op een natuurlijke en betrouwbare manier. Als u deze artikelen in de juiste context plaatst zullen mensen die iets zoeken wat op uw site te vinden is eerder bij u uitkomen. Wanneer u bijvoorbeeld meer klanten naar uw webwinkel wilt lokken kunt u natuurlijk denken aan SEO optimalisatie of Google AdWords. Maar artikel marketing is ook een zeer goede optie doordat u meer kwijt kunt over uw webshop en de producten. Door deze artikelen met links op relevante sites te plaatsen zult u meer mensen naar uw webshop trekken.

De resultaten van artikel marketing zullen op verschillende manieren blijken. Niet alleen zult u meer bezoekers trekken maar ook zal u stijgen in Google door een aantal relevante links. Tevens zal uw site een betere reputatie krijgen door de vele verwijzingen. Van belang hierbij is dat u unieke artikelen schrijft omdat u anders uw geloofwaardigheid en uw reputatie op het spel zet. Wanneer u goede artikelen heeft geschreven is de site van Linkbuilding Website een ideale plek om ze te plaatsen. Vanaf onze site zullen mensen zoeken naar voor hun belangrijke onderwerpen en zodoende doorklikken naar uw website.

Artikel marketing via Linkbuilding Website heeft een boel van gratis voordelen. Bij ons is het veel eenvoudiger en dus sneller mogelijk artikelen te plaatsen dan op de meeste andere Nederlandse sites voor plaatsen van artikelen. Ook is de uitstraling en structuur van onze site helder en mooi hetgeen ook weer bezoekers aantrekt. De site is zo gebouwd dat zoekmachines zoals Google hem goed waarderen en daardoor zullen uw artikelen ook eerder via de zoekmachine gevonden worden. We doen waar mogelijk aan promotie voor uw artikelen op bijvoorbeeld social media. Bij ons deelt de schrijver van de artikelen zelfs mee in de opbrengsten. Al met al zijn er vele redenen uw artikel marketing via Linkbuilding Website te doen!

Gratis Backlinks Plaatsen!

Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

 

HEY HO, LET'S GO.

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.